Foto: Nico van Stroe Fotografie
Foto: Nico van Stroe Fotografie

Koploper ARC kan niet winnen van FC Breukelen

Breukelen - Dit seizoen gaat het goed met FC Breukelen. Na een aanvankelijk wat stroeve start heeft het elftal van trainer Frans Schuitenaker en aanvoerder Mark Rutgers haar draai nu gevonden. Kampioenskandidaten DHSC en ARC hebben de afgelopen weken ondervonden dat FC Breukelen een aardig ploegje heeft wat lastig te bestrijden is.

Koploper ARC had zaterdag alle moeite om in blessuretijd met een punt uit Breukelen te vertrekken. Jurgen Reiprich, voorzitter van de Stichting Topvoetbal, was erg tevreden. "Frans geeft onze jeugdige talenten alle kansen. Ook technisch jeugd coördinator Herman Schreurs is met het talententeam, spelers onder de 23 jaar, goed bezig. Herman is bijna dag en nacht bezig om op trainingen en bij de wedstrijden alle jeugdspelers te bekijken en de jeugdtrainers goed op te leiden."

Voorzitter Berend van Bon is wat minder optimistisch. "We hebben dringend vrijwilligers nodig bij allerlei werkzaamheden binnen de club. We zijn bijvoorbeeld al maanden op zoek naar een geschikte jeugdvoorzitter, naar enthousiaste ouders voor de kantinewerkzaamheden op zaterdagmorgen, de evenementencommissie, de sponsorcommissie en voor de organisatie van jeugdtoernooien. Ze mogen mij altijd bellen of me op zaterdag op het veld even aanschieten."

Meer berichten