De zesde Beursvloer in Stichtse Vecht is op donderdag 20 juni. Bedrijven, instellingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden. Foto: Robert Soen
De zesde Beursvloer in Stichtse Vecht is op donderdag 20 juni. Bedrijven, instellingen, verenigingen en maatschappelijke organisaties kunnen zich aanmelden. Foto: Robert Soen (Foto: robert soen)

Op Beursvloer heeft iedereen iets te bieden

Breukelen - Donderdag 20 juni is het zover; voor de zesde keer is er een bruisende Beursvloer in Stichtse Vecht. Het evenement wordt gehouden bij Kansis (voorheen Pauw Bedrijven) op de Corridor in Breukelen. Bedrijven - klein en groot - alle maatschappelijke organisaties, verenigingen, clubs en instellingen uit de gemeente zijn van harte welkom.

Met een slag op de gong wordt de Beursvloer om 16.30 uur geopend. Gedurende anderhalf uur zoeken vertegenwoordigers van lokale stichtingen, verenigingen en bedrijven elkaar op om te bespreken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Er wordt onderhandeld over vraag en aanbod van (tweedehands) materialen, kennis of hulp. Een twaalftal hoekmannen en -vrouwen zorgt ervoor dat alles zo goed mogelijk verloopt.

"Iedere Beursvloer is een feestje", aldus de organisatie. "Deelnemende bedrijven kunnen iets waardevols betekenen voor lokale organisaties en daarmee hun maatschappelijke betrokkenheid tonen. De organisaties krijgen een steuntje in de rug en bieden op hun beurt een tegenprestatie. Het resultaat: matches die winst opleveren voor iedereen." De organisatie van de Beursvloer is in handen van ondernemers in samenwerking met de gemeente en de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. Informatie en aanmelden: www.beursvloerstichtsevecht.nl.

Meer berichten