Zondag 3 maart wordt een kleinschalige spirituele beurs gehouden in Maarssen. Foto: Mooy Vision
Zondag 3 maart wordt een kleinschalige spirituele beurs gehouden in Maarssen. Foto: Mooy Vision (Foto: )

Kleinschalige beurs vol spiritualiteit

Maarssen - In restaurant De Eendracht in Maarssen wordt zondag 3 maart van 11.00 tot 17.00 uur een spirituele beurs gehouden.

"Op deze kleine, intieme beurs komen mediums die al jaren werkzaam zijn op spiritueel vlak. Met veel passie doen zij hun werk en zij hebben al vele mensen mogen helpen op hun levenspad", legt de organisatie van de beurs uit. "Geen vraag is hun vreemd, al doen zij geen uitspraken op gezondheidsvlak. De beurs is kleinschalig, waardoor het makkelijker is op je gevoel af te gaan bij wie je graag een consult wilt."

Volgens de organisatie zijn er bekende mediums aanwezig, waaronder Eva Slootemaker, Joke van Houten en Ria Schreuder. Verder zijn er kaartleggers, transmediums, een iriscopiste, een healer, een babyfluisteraar, een handlijnkundige en een masseur. "Kortom: een mooie groep deelnemers bij elkaar die samen en apart een fijne sfeer neerzetten, waardoor de bezoeker zich op zijn gemak kan voelen om vragen te stellen die van belang zijn."

De entree bedraagt 5 euro. Restaurant De Eendracht is te vinden aan de Langegracht 51 in Maarssen. Meer informatie: www.mooyvision.nl.

Meer berichten