Leden van de Lionsclub Over Holland staan klaar voor de verkoop van erwtensoep. Eigen foto
Leden van de Lionsclub Over Holland staan klaar voor de verkoop van erwtensoep. Eigen foto (Foto: )

Leden lionsclub zetten zich in voor goede doelen

Breukelen - In hun herkenbare gele schorten staan de leden van de Lionsclub Over Holland zaterdag 9 februari van 10.00 tot 13.00 uur in Breukelen voor de deur met de jaarlijkse erwtensoep.
Ook dit jaar verzorgt Kwaliteitsslagerij Sjaak Baatsen de vriesvers gemaakte erwtensoep.

De soep is per liter in een plastic verpakking verpakt en kan zo de magnetron in. Voor de liefhebbers worden er wederom extra rookworsten aangeboden. "We verzoeken u om in tijden van digitalisering wel voldoende cashgeld in huis aan te houden", aldus de lionsclub. De opbrengsten gaan naar twee lokale goede doelen.

Het eerste doel dat hiermee wordt ondersteund is 'Aan tafel' in Studio Idee in Loenen aan de Vecht. Aan tafel wordt georganiseerd voor alleengaanden uit de kernen van de voormalige gemeente Loenen. Het tweede doel zijn de basisscholen uit Breukelen en Nieuwe ter Aa, waarbij alle jongeren van groep 8 een bezoek kunnen brengen aan het Anne Frank Huis in Amsterdam in combinatie met een uitgebreid lesprogramma hierover. Dit laatste doel wordt in samenwerking gedaan met de dames Lionsclub aan de Vecht die iets later dit jaar op 16 maart voor de tweede keer het Festival voor de Vrede organiseert.

Meer informatie over de lionsclub: https://overholland.lions.nl.

Meer berichten