Lynn Goossens ontvangt de aanmoedigingsprijs. Meer informatie over de Vrijwilligerscentrale op de site: www.vrijwilligersstichtsevecht.nl. Tekst en foto: Joke Stapper
Lynn Goossens ontvangt de aanmoedigingsprijs. Meer informatie over de Vrijwilligerscentrale op de site: www.vrijwilligersstichtsevecht.nl. Tekst en foto: Joke Stapper (Foto: joke stapper)

Aanmoedigingsprijs voor Lynn Goossens

Loenen - Dinsdagmiddag om half twee wordt er aangebeld bij Lynn Goossens in Loenen aan de Vecht. Ze is al op de hoogte dat er bezoek komt van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht. Voor de deur staat Laura Raimondo, de nieuwe medewerkster van de centrale. Ze komt persoonlijk een prachtig pakket overhandigen. Lynn Goossens is uitverkozen voor de aanmoedigingsprijs in de categorie 'individuele hulpverlener'.

Dit jaar bestaat de centrale tien jaar; het is het aanspreekpunt waar men terecht kan om vrijwilligers te werven en voor vrijwilligers die zich aanbieden voor activiteiten. Eerder werd er ook een verrassingspakket bezorgd bij de natuurgroep in Kockengen. Bij Lynn Goossens zijn ze op het goed adres. Ze is een vrijwilliger met het hart op de juiste plek. Zowel als 'maatje' en als 'netwerkmaatje' heeft Lynn haar sporen verdiend door beschikbaar te zijn door al enkele jaren iemand te begeleiden die wekelijks naar een hulpdienst gaat en een gezin bij te staan met maatschappelijke steun.

Voor het welzijnswerk organiseert Lynn samen met anderen de maandelijkse bingo. Onlangs heeft ze zich aangemeld om voor 'handje helpen' een hond uit te laten; in de bibliotheek is ze een keer per week aanwezig voor de taalvisite én ze werft deelnemers voor de reanimatiecursus in Loenen aan de Vecht.

Meer berichten