Tonnie Bakker organiseerde de Cursusmarkt samen met Vera Vandervesse. Foto: Ria van Vredendaal
Tonnie Bakker organiseerde de Cursusmarkt samen met Vera Vandervesse. Foto: Ria van Vredendaal

Creatieve Cursusmarkt blijkt groot succes

Door Ria van Vredendaal
Maarssenbroek – De hele dag was het een drukke bedoening op de eerste Creatieve Cursusmarkt in De Valkenier. ''Iedereen loopt met stapels folders de deur uit, maar ook zijn er al vele deelnames genoteerd'', kijkt Vera Vandervesse terug, de initiatiefneemster van dit evenement. ''We voldoen blijkbaar nog meer aan een behoefte dan we beseft hebben.''

Tonnie Bakker organiseerde de Cursusmarkt samen met Vera, en zij promoot haar 'Koffie met Kaart'. Gewoon bij haar thuis aan de keukentafel samen koffie drinken met wat lekkers erbij, een mooie kaart of geschenkdoosje maken en een fijn gesprek hebben op de dinsdag. Telefoon 06-14108862.

Yvon-Decorations geeft workshops in vlechtwerk met wilgentenen. Binnen een dag (of dagdeel) met een prachtig zelfgemaakt kunstwerk thuiskomen. Een dier, bloem, fantasiefiguur of seizoenstuk. Ook te combineren met een heerlijke lunch, kortom een gezellig en creatief dagje uit. www.yvon-decorations.nl. 

Tekenen, schilderen, boetseren of glazuren, het kan allemaal in het atelier van BAZEdesign Creatief van Jacqueline Baldwin. Kommen, mokken, vazen en schalen, vogeltjes, katjes of hangers, Zentangle tekenen, het aanbod is ruim. In het Atelier van Tante Kee kunnen kinderen van 8-12 jaar terecht. www.bazedesign.nl.

Bij Wil de Haan kun je leren de mooiste creaties te maken van natuurlijke materialen. Vogeltjes op een tak, een boomstam in voorjaarsfeer, een bootmand, een hart van berkentakken, een schaap of een Schotse Hooglander. Zowel voor groepen als individueel. Telefoon: 0346-242167.

Nancy van Heerde werd helemaal verrast door de belangstelling voor haar workshop speksteen. Een zachte steensoort in verschillende kleuren, die gemakkelijk te bewerken is en waar je al je creativiteit op uit kan leven. Nancy verzorgt ook schilderslessen. Facebook-pagina: Creatief in Maarssen.

Meer berichten