Foto: Welzijn Stichtse Vecht
Foto: Welzijn Stichtse Vecht (Foto: )

Welzijn Stichtse Vecht zoekt vrijwilliger

Maarssen - Elke week bezorgt Welzijn Stichtse Vecht door de hele gemeente (vries-verse) maaltijden bij mensen voor wie het zelf moeilijk is om boodschappen te doen en/of te koken. "Om dit mogelijk te maken zoeken wij een vrijwilliger in Maarssendorp, die op donderdagochtend een paar uur ons bestelteam komt versterken", aldus Welzijn Stichtse Vecht.

"U bestelt dan samen met een andere vrijwilliger de maaltijden en handelt dan ook alle verdere administratieve handelingen af. Het gaat dan om zaken als routelijsten maken voor de bezorging, facturen aanmaken voor cliënten en voorraden in een registratiesysteem zetten", legt Welzijn Stichtse Vecht uit.

Wie meer informatie wil of een kennismakingsafspraak wil maken, kan contact opnemen met Annemarie Kuurman. Zij is bereikbaar via a.kuurman@welzijnsv.nl of 0346-290710. De welzijnsorganisatie is ook op zoek naar vrijwilligers die onder andere Taalmaatje willen zijn of aan de slag willen met tuinonderhoud. Meer informatie over deze vacatures voor vrijwilligers en over Welzijn Stichtse Vecht is te vinden op de website: www.welzijnstichtsevecht.nl.

Meer berichten