In de bibliotheek Maarssenbroek is het eerste inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht van start gegaan. Foto: Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht
In de bibliotheek Maarssenbroek is het eerste inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht van start gegaan. Foto: Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht (Foto: )

Start nieuwe spreekuren Vrijwilligerscentrale

Maarssen - In de bibliotheek Maarssenbroek is woensdag 2 januari het eerste inloopspreekuur van de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht van start gegaan. Iedereen die vragen heeft over vrijwilligerswerk of het werven van vrijwilligers kan hier voortaan terecht bij een van de medewerkers.

Maaike Schalk, maatschappelijk makelaar: "Als vrijwilligerscentrale zullen we in de toekomst op steeds meer locaties te bezoeken zijn. We zijn erg dankbaar dat de bibliotheek in Maarssenbroek ons als eerste deze ruimte biedt. Januari is een tijd van goede voornemens. Iedereen die in het nieuwe jaar de handen uit de mouwen wil steken, is van harte uitgenodigd om bij ons langs te komen voor een persoonlijk advies op maat. Vooraf een afspraak maken is niet nodig."
De inloopspreekuren van Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht zijn op de eerste woensdag van de maand in de bibliotheek in Maarssenbroek (gebouw Safari) van 15.00 tot 17.00 uur en op de laatste woensdag van de maand in de bibliotheek in Loenen aan de Vecht van 15.00 tot 17.00 uur. Geïnteresseerden zijn daarnaast tijdens kantoortijden van harte welkom op de Vondelstraat 51 in Maarssen. Meer informatie via 0346-290710, www.vrijwilligersstichtsevecht.nl en vrijwilligerscentrale@welzijnsv.nl.

Meer berichten