Foto:

Welzijn Stichtse Vecht zoekt vrijwilligers

Stichtse Vecht - "Als Welzijn Stichtse Vecht organiseren wij allerlei activiteiten, waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten. Zoals samen sporten, een spel spelen, een cursus volgen of gewoon gezellig een kopje koffie drinken. Dit kunnen wij echter niet zonder vrijwilligers, die gastvrouw of - heer willen zijn voor onze bezoekers."

De gastvrouw of -heer houdt zich onder meer bezig met koffie, thee en andere drankjes serveren, het bedienen van de kassa en de vaatwasmachine vullen en opruimen. "Maar het allerbelangrijkste is dat u gastvrij bent en het leuk vindt om met andere mensen om te gaan."

"Draagt u graag een steentje bij en vindt u het gezellig om tussen de mensen te zijn? Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers, die zich één of meerdere dagdelen per week willen inzetten in het Trefpunt in Breukelen of in De Vondel in Maarssen. Uiteraard wordt u zorgvuldig ingewerkt en begeleid."

Wie interesse heeft of meer informatie wenst, kan contact opnemen met Lionne Schnitzeler, vrijwilligerscoördinator. Zij is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, en woensdag via 0346-290710 of via l.schnitzeler@welzijnsv.nl.

Voor meer informatie over Welzijn Stichtse Vecht: www.welzijnstichtsevecht.nl.

Meer berichten