Tekst en foto: Ria van Vredendaal
Tekst en foto: Ria van Vredendaal (Foto: ria van vredendaal)

Winter Wonderland in Bison Shopping Center

Maarssenbroek – In het Bison Shopping Center in Maarssenbroek valt in deze kersttijd van alles te beleven. Zo konden alle kinderen in het winkelcentrum afgelopen woensdag op de foto met Snowy de beer, en deelden de kerstmeisjes lekkers uit.
Vandaag, woensdag 19 december, kunnen bezoekers op het middenplein terecht om onder het genot van sfeervolle kerstmuziek een mooie familiefoto te maken. Dit keer moeten ze extra goed opletten, want er lopen twee kabouters rond met wel een hele speciale schatkist.

Zaterdag 22 december begint het Bison Shopping Center Kerstweekend en zit de enige echte Kerstman klaar voor alle bezoekers. Samen met Snowy de beer kunnen ze de ultieme familiefoto maken op de gigantische kersttroon of op de arrenslee. Geef Snowy een knuffel en geniet van de muzikale klanken van de Sneeuwmannenband.

Op koopzondag 23 december is de Kerstman terug, en dit keer met zijn trouwe rendier Rudolf. Er lopen prachtige kerstfeeën rond en er is weer sfeervolle kerstmuziek. Maandag 24 december zullen de kerstmeisjes voor de laatste keer lekkernijen uitdelen in het winkelcentrum en zorgt het muzikale Dickens duo voor sfeerverhogende klanken. Kortom, het Winter Wonderland duurt nog even voort. En ook als de Kerstman er niet is, kunnen bezoekers zelf plaatsnemen op de kersttroon of arrenslee op het middenplein voor een leuke (familie)foto of kerstkaartfoto.

Meer berichten