Foto: Pascal van der Kaa

Mannen gezocht: theaterevenement Johan van Oldenbarnevelt

STICHTSE VECHT - In 1619 werd Johan van Oldenbarnevelt onthoofd. De grondlegger van onze democratie en een belangrijke speler in de 80-jarige oorlog. Voor theatergroep Maarssen ’32 een unieke kans om in te haken op de bijzondere gebeurtenissen rondom een groot staatsman en bijzondere inwoner van onze gemeente Stichtse Vecht. "In 2019 voeren wij een speciaal gemaakte theatervoorstelling op. Wij spelen o.a. bij kasteel Gunterstein in Breukelen, waar Van Oldenbarnevelt kasteelheer was."

Waar gaat het om?
Vier voorstellingen in twee weekeinden in juni en september 2019.
Repeteren vanaf 13 december op donderdagavond van 20.00 tot circa 22.30 uur in Maarssen,
Het wordt een mooie, niet ‘zware’ openluchtvoorstelling.
De professionele schrijver en regisseur Thomas van der Ham gaat de voorstelling samen met de spelers maken.

Belangstelling voor een rol voor of achter de schermen?
Zin om mee te spelen? Meld je dan aan bij info@maarssen32.nl. We zoeken vooral mannelijke spelers. Ook als je een rol áchter de schermen wilt vervullen, dan horen we graag van je.

Theatergroep Maarssen ‘32
Maarssen ’32 is een ambitieus theatergezelschap. Kwaliteit, publiek, spelplezier, gezelligheid en creativiteit staan voorop. We beschikken over een eigen repetitieruimte in Maarssen-dorp. In de afgelopen jaren was Maarssen ‘32 succesvol met diverse bijzondere theaterprojecten, die veel bezoekers uit het hele land trokken. Meer informatie over theatergroep Maarssen 32 vind je op www.maarssen32.nl.

Meer berichten