ruim en overzichtelijk
ruim en overzichtelijk (Foto: Primera)

Primera Bisonspoor is verhuisd

MAARSSEN - Primera Bisonspoor opende afgelopen zaterdag haar nieuwe deuren in een grotere winkelunit in Bisonspoor. Ronald de Beer besloot acht weken geleden stappen te ondernemen om de vrij gekomen unit naast de nieuwe Ici Paris XL te gaan betrekken. "Een behoorlijke uitdaging, deze unit is twee keer zo groot maar bood de kansen die wij wilde. Bijna tien jaar zitten wij succesvol in het winkelcentrum op het Middenplein. De winkel staat bekend om de Staatsloterij en traditionele tabakszaak. De laatste groep staat steeds meer ter discussie en dus tijd om onze pijlen te richten op de niet rokers."

RUIM ASSORTIMENT
Met de nieuwe winkel is deze wens uitgekomen: Een mega wand met 100 cadeaukaarten, een ruim en origineel assortiment cadeauartikelen, stomerij service, postNL pakketpunt, ruimere assortiment tijdschriften, boeken en kantoorartikelen. Alles wordt overzichtelijk geprecenteerd en de modernste LED verlichting zorgt ervoor dat je niet zomaar de winkel tussen de Hunkemöller en ICI Paris XL voorbij loopt. In de nieuwe winkel heeft ook de e-sigaretten damper twee keer zoveel keuze en ook de liefhebber van een longfiller (sigaar uit de humidor, bestaand uit hele tabaksbladeren) van harte welkom, we hebben een mooie collectie.

PASFOTO SERVICE
De Pasfoto service heeft nu een vaste ruimte in de winkel, voor elk document maken wij nu officiële pasfoto's op de modernste apparatuur. Visum, paspoort, rijbewijs, ID, alles is mogelijk en binnen enkele minuten zijn deze geprint en vakkundig geknipt. Primera Bisonspoor vervult deze diensten vakkundig en personeel heeft de ervaring in huis.

LANGER OPEN
De ruimere winkel heeft de komende maanden ook ruimere openingstijden. Maandag tot vrijdag 9.00 uur tot 18.00 uur, vrijdag tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.30 uur. De koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Dus voor de feestdagen een winnend lot scoren, je cadeautje kopen, even naar Primera Bisonspoor.

Meer berichten