Klassieke muziek in Wijkcentrum Over-Noord

BREUKELEN - Op donderdag 6 december om 10.00 uur is er weer Klassieke muziek te beluisteren in het Wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4 in Breukelen. Er is muziek van o.a. Fanny Mendelssohn (de zus van), Maurice Ravel, Pjotr Iljitsj Tsjaikovski en Johann Sebastian Bach maar ook van minder bekende componisten als Benjamin Britten en Leos Janácek. Misschien klinkt hun muziek toch wel bekend in de oren.

Muziekverteller Peter Roovers leidt elk werk in met informatie over de componist en geeft hij een vaak verrassende toelichting op wat er in de muziek te beleven is. En geniet na de pauze van een leuk muziekfilmpje. Gratis toegang!

Loop eens binnen bij de luisterochtend en laat u verrassen. Ook als u niet in Breukelen-Noord woont bent u van harte welkom. Wijkcentrum Over-Noord is er voor iedereen! De toegang is gratis. U kunt zo binnenlopen en met een kopje koffie erbij wordt het reuze gezellig.

Wijkcentrum Over-Noord is gevestigd op het adres Vrijheidslaan 4, Breukelen (om de hoek bij het Winkelcentrum). Moeilijk ter been? Bel voor vervoer Graag Gedaan, bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur, telefoonnummer 0346-263800. De luisterochtend van Donderdag 6 december a.s. begint om 10.00 uur.

Meer berichten