Mevrouw komt voor een kleine reparatie aan haar rollator.
Mevrouw komt voor een kleine reparatie aan haar rollator. (Foto: Gerda Emke)

Graag Gedaan voor problemen met rollator

BREUKELEN - Problemen met uw rollator? Kom naar Graag Gedaan. Graag Gedaan is de vrijwillige hulpdienst van Breukelen en omstreken en zij kan haar dienstenpakket uitbreiden.

Graag Gedaan is al jaren actief en probeert te helpen in situaties, waarin andere instellingen, familie of vrienden niet kunnen helpen. "Wij proberen een antwoord en hulp te vinden en te bieden voor vragen op het gebied van vervoer, klussen, boodschappen doen, en informatie. Wij breiden uit:
een belangrijk vervoersmiddel voor veel ouderen en gehandicapten is de rollator. De rollator moet goed en vooral veilig rijden. Graag Gedaan heeft een vrijwilliger gevonden met handige vingers technische ogen en oren om probleempjes met rollators en rolstoelen op te pakken en op te lossen, zoals: het bijstellen van remmen, schroefjes aandraaien, hoogte instellen."

Kom op 7 december naar het kantoor van Graag Gedaan in de hal van ’t Heycop. Van 14.00 tot 15.00 uur is onze technische vrijwilliger op het gebied van rollators aanwezig. Belangrijk: Iedereen is welkom, maar heeft u een moeilijk probleem, bel dan Graag Gedaan (Dit in verband met het meenemen van gereedschap). Aanmelden en inlichtingen: Graag Gedaan Heycop 1a Breukelen, tel: 0346-263800 op maandag, woensdag en vrijdag van 9-10 uur Gerda Emke Tel: 0346-263973 (coördinator).

Meer berichten