De Pakjesboot in BISON Shopping Center in Maarssen wordt woensdag 21 november geopend. Foto: PR
De Pakjesboot in BISON Shopping Center in Maarssen wordt woensdag 21 november geopend. Foto: PR

Sint en Pieten openen Pakjesboot

Maarssen - Sinterklaas nodigt woensdag 21 november iedereen om 15.00 uur uit op zijn Pakjesboot in het BISON Shopping Center in Maarssen. De goedheiligman staat samen met zijn Pieten klaar om de deuren te openen. Iedereen is van harte welkom de scheepsdoop bij te wonen. De Pakjesboot van Sinterklaas is een kleurrijke 'interactieve' kamer voor klein en groot. Bezoekers krijgen de kans om een kijkje te nemen op de Pakjesboot van Sinterklaas, en om kennis te maken met de enige echte kapitein Piet. Vanaf woensdag 21 november is de Pakjesboot elke woensdag, vrijdag, zaterdag en (koop)zondag op vaste tijden geopend. De Pakjesboot is te vinden op de begane grond van het winkelcentrum, richting P2 parkeergarage.

De Pakjesboot van Sinterklaas is geopend vanaf woensdag 21 november tot en met woensdag 5 december. De feestelijke opening is op woensdag 21 november van 15.00 tot 17.00 uur. En de Pakjesboot is elke vrijdag geopend van 15.00 tot 19.00 uur voor onder andere schoentje zetten. En is elke woensdag, zaterdag en zondag geopend van 12.00 tot 16.30 uur. Zaterdag 1 december en zondag 2 december het Sinterklaas Feestweekend.

Op het middenplein kunnen kinderen tot en met vrijdag 30 november in de kleurhoek meedoen met de kleurwedstrijd. De kleurplaten zijn in alle winkels van BISON Shopping Center verkrijgbaar. Sinterklaas kiest de 10 mooiste of origineelste kleurplaten uit en maakt de winnaars tijdens het Sinterklaas Feestweekend bekend. Kinderen mogen op vrijdag 23 en 30 november hun schoentje zetten.

Meer berichten