Tafeltennisvereniging Maarssen houdt op woensdag een tafeltennismiddag voor deelnemers vanaf 55 jaar. Foto: TTVM
Tafeltennisvereniging Maarssen houdt op woensdag een tafeltennismiddag voor deelnemers vanaf 55 jaar. Foto: TTVM (Foto: )

Tafeltennis voor ouderen in sporthal Bloemstede

Maarssen - In sporthal Bloemstede in Maarssen zie je op woensdagmiddag rond de veertig oudere jongeren, of jongere ouderen, tegen een tafeltennisballetje slaan. Deze tafeltennismiddag is bestemd voor mensen vanaf 55 jaar, mannen en vrouwen. De jongste is 55 en de oudste is rond de 84 jaar.

Vanaf 13.30 uur is de sporthal bezet door mannen en vrouwen die - de een fanatiek, de ander puur voor de lol - een tafeltennisballetje op de tafel proberen te houden. "Wat deze middag zo bijzonder maakt is de combinatie van sporten en de gezelligheid van een middagje uit. Halverwege de middag is er gelegenheid om in de bar van sporthal Bloemstede een kopje koffie of iets fris te drinken", legt Tafeltennisvereniging Maarssen uit.

"Voor ons geldt het motto 'kom uit je luie stoel en laat zien dat oud niet oud is'. Het mooie van tafeltennis is, u beweegt en gebruikt daardoor alle spieren. Gegarandeerd dat u zich na een paar middagen veel fitter gaat voelen. U kunt zo binnenlopen, er is altijd iemand aanwezig om u de spelregels bij te brengen."

Deze tafeltennismiddagen worden georganiseerd door TTVM, Tafeltennisvereniging Maarssen, en zijn al bijna tien jaar een vast agendapunt in de agenda van menige jongere oudere of oudere jongere.

Meer berichten