Camille Voorneveld dierenarts & eigenaresse DAP Breukelen.
Camille Voorneveld dierenarts & eigenaresse DAP Breukelen. (Foto: Style Photography )

Junior Dierenarts Workshops en kleurwedstrijd bij Dierenartsenpraktijk Breukelen

BREUKELEN - Na het succes van vorig jaar, organiseert Dierenartsenpraktijk Breukelen op zaterdag 20 oktober weer de Junior Dierenarts Workshops. Basisschoolkinderen uit groep 5 mogen die dag, tijdens de gratis workshops, allerlei activiteiten en onderzoekjes gaan doen en zelf ervaren hoe het is om dierenarts te zijn. Zij krijgen daarbij uiteraard hulp van de dierenartsen Camille en Claudia en de enthousiaste dierenartsassistentes! Tussen het harde werken door, is er een lekker hapje en drankje voor de dierenartsen in spé.

Er worden twee workshopsessies op 20 oktober georganiseerd: Workshop 1 van 11.00 tot 12.00 uur en workshop 2 van 13.00 tot 14.00 uur. Per workshop kunnen er maximaal 20 kinderen (zonder ouders) meedoen. Opgeven kan tot uiterlijk 17 oktober via workshop@dierenartsbreukelen.nl. Graag per mail naam, leeftijd en voorkeur voor welke workshopsessie doorgeven.

Alle kinderen die in Breukelen op de basisschool in groep 5 zitten, hebben in de klas een kleurplaat van Dierenartsen Praktijk Breukelen gekregen en kunnen meedoen aan de kleurwedstrijd. De kleurplaat mag vóór 19 oktober bij de leerkracht van school ingeleverd worden. Op 20 oktober wordt, tijdens de Junior Dierenarts Workshopdag, de winnaar van de kleurwedstrijd bekendgemaakt!

Dierenartsenpraktijk Breukelen kijkt uit naar weer een gezellige en leerzame dag op 20 oktober met vele enthousiaste junior dierenartsen! Meer informatie over de Junior Dierenarts Workshops is te vinden op de Facebookpagina van de dierenarts.

Meer berichten