logo Kofferbridgemaarssen.nl
logo Kofferbridgemaarssen.nl

Kofferbridgemaarssen.nl

MAARSSEN - Het kofferbridge van Bridgeclub de Vechtstreek heeft een nieuwe naam: Kofferbridgemaarssen.nl. Ook de nieuwe website draagt deze naam. De trouwe bezoeker van deze website zal geen hele grote verschillen opmerken, want wat goed is, daar moet je niet te veel aan willen sleutelen. De uitgifte adressen van de koffers en het niveau van de dienstverlening blijven hetzelfde als voorheen.

Kofferbridgemaarssen.nl verhuurt koffers voor 2,50 euro, met daarin 24 voorgestoken bridgespellen voor thuisgebruik. Door het bijgevoegde vergelijkingsmateriaal krijgen de deelnemers al tijdens het spelen een idee over hun eigen resultaten. De uiteindelijke uitslag van de koffer na 12 keer spelen wordt op de website gepubliceerd en voor elke volgespeelde koffer worden twee flessen wijn beschikbaar gesteld.

De organisatie bestaat 21 jaar en heeft in die tijd al meer dan 28.000 koffers verhuurd. De gebruikers wonen vooral in Maarssen, Breukelen, Utrecht en Leidsche Rijn, maar bridgers uit het hele land en soms zelfs buitenland hebben al een of meerdere keren een Maarssense koffer gespeeld.

Meer berichten