Schaakpartij
Schaakpartij (Foto: Nico van der Knaap)

Vegtlust spaart met Grote Club Actie voor uitwisseling met (jeugd)schaakvereniging binnen Europa

MAARSSEN - Leden van schaakvereniging Vegtlust uit Maarssen zijn op zaterdag 15 september gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Vegtlust gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Ethel Hofkes, coördinator Grote Clubactie van Schaakclub Vegtlust : “Dit jaar hopen wij met de opbrengst een uitwisseling met een andere Europese schaakclub voor onze jeugdafdeling te realiseren. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Vegtlust doet al jaren mee. Vorig jaar werd er bijna € 1.000,- opgehaald. Met dit geldbedrag werden destijds nieuwe shirts voor toernooien en tafelleiders gekocht.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Meer berichten