Beat the Rotary

STICHTSE VECHT - Volgende week is de aanvang van de Nationale Sportweek 2018. Iedereen kan de komende twee weken, veelal gratis, nieuwe sporten uitproberen. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF met als doel om lekker sporten en bewegen te promoten. Veel sportclubs en gemeenten zetten hun deuren open. Een zeer goed initiatief om verschillende sporten te proberen of te herontdekken.

Rotary Club Maarssen wil aan dit initiatief een ludieke en geldelijke bijdrage leveren door sportclubs in de gemeente Stichtse Vecht uit te dagen voor een wedstrijdje in hun tak van sport. Onder de noemer “Beat the Rotary” stelt Rotary Club Maarssen 2x 500 euro te beschikking voor sportclubs in Stichtse Vecht. Om die 500 euro als club te kunnen scoren moet je de mannen van Rotary Club Maarssen uitdagen op een donderdagavond voor wedstrijdpotje tegen jouw team of sportclub én uiteraard wel van ze winnen. De mannen gaan dus de uitdaging aan in twee verschillende sporten. Na een sportieve wedstrijd zijn de mannen ook niet te beroerd om deel te nemen aan de spreekwoordelijke 3e helft en wordt op die manier wellicht de clubkas nog eens extra gesponsord.

Daag jij Rotary Club Maarssen uit? Versla ze in je eigen sport en win zo 500 euro voor de club! Ze staan open voor alle sporten! Omschrijf op 1 A4-tje hoe jouw (ludieke) sportavond tegen de Rotary Club Maarssen eruit komt te zien én waaraan de club de 500 euro zou willen uitgeven. De origineelste inzendingen maken de grootste kans om gekozen te worden. PDF, Filmpjes, MP3…. wees creatief, ook deze keuze waaraan de 500 euro worden uitgegeven speelt een zeer belangrijke zwaarwegende factor in de keuze.

De donderdagavond kan worden ingepland van oktober 2018 tot en met april 2019 omdat we alle sportclubs een kans willen geven. Alle uitdagingen kunnen per email worden ingestuurd tot 29 september 2018 naar Stichtingsbestuur@rotarymaarssen.nl. Omdat we verwachten dat veel clubs wel in zijn voor een extra 500 euro investering zal er een selectie moeten worden gemaakt uit de inzendingen. In oktober krijgen alle inzendingen een bericht of ze wél of niet gewonnen hebben.

Meer berichten