Oliebollen actie Loenen zoekt nieuwe lokatie voor 2019

LOENEN - Op dinsdag 2 oktober en woensdag 3 oktober begint de Oliebollen Actie Loenen weer. Voor de ruim 180 vrijwilligers uit de kernen Loenen, Loenersloot, Nieuwersluis, Nigtevecht en Vreeland kan dit wel eens de laatste keer zijn want volgend jaar is de huidige bak locatie (Loods van Sloepen verhuurbedrijf Ariadne aan de Vecht, Mijndensedijk 34 te Nieuwersluis) niet meer beschikbaar.

Het bestuur van de Oliebollen actieteam is dringend op zoek naar een vervangende locatie. Zijn er mensen die een geschikte locatie weten voor volgend jaar dan kunnen zijn contact opnemen met de contactpersonen van het oliebollenteam, Ans de Kuijer 0294-234276 of Dick v d Made 06 21 860717.

Toch gaan we dit jaar weer voor het 82e jaar aan de slag om het record van vorig jaar t.w. de verkoop van 27.000 oliebollen te verbreken! Het doel is bekend en wel geld inzamelen voor 250 senioren uit alle kernen. We hopen ook dit jaar weer de senioren een fijne dagtocht te bezorgen met alles erop en eraan. Deze traditie wordt door heel veel plaatselijke bedrijven uit de omgeving ondersteund door middel van sponsoring in faciliteiten, geld en goederen, hoe dan ook zonder deze ondersteuning lukt een dergelijke actie niet

Van dinsdagmiddag tot woensdagavond gaan ongeveer 80 vrijwilligers uit alle kernen op pad om de oliebollen huis aan huis te verkopen. Op de twee bakdagen kunnen de verse oliebollen ook gekocht worden op bovenstaande adres. De prijs voor 10 oliebollen is 6 euro.

Vergeet dus niet dinsdag 2 en woensdag 3 oktober in uw agenda te zetten want dan komen de vrijwilligers weer bij u aan de deur. Laten we hopen dat we dit jaar weer goed verkopen en voor 2019 een mooie locatie vinden.

Het Oliebollen team.

Meer berichten