Veel uitdagingen op Skeelerronde Maarssenbroek en SafariFestival

MAARSSENBROEK - Op zondag 23 september werken de Skeelerronde Maarssenbroek en het SafariFestival samen om iedereen in Maarssen een dag vol sport, cultuur en actie te bieden.

Nieuw dit jaar is de deelname van dansstudio Van Harten die sinds deze maand dansles geeft in de MFA Safari. De dansstudio biedt een breed palet danslessen aan. Op het SafariFestival geven ze vier workshops en ook dansdemonstraties. Een andere primeur is de Urban Safari Trail. Een leuke manier om rennend en puzzelend alle hoeken en plekjes van het Safarigebouw te ontdekken. Ook nieuw zijn de FysioFit workshops van FysioPourier en de landtraining verzorgd door zwemvereniging De Fuut en in-Ki yoga.

Veel drukbezochte activiteiten van de vorige editie kan je ook dit jaar doen: in de sportzaal zijn clinics in badminton, basketbal, volleybal en er is een groot springkussen. In het zwembad kan je zeemeerminzwemmen, leren snorkelen en er zijn clinics wedstrijdzwemmen en waterpolo. Op de eerste etage van het gebouw kan je meedoen aan yoga en Tai Chi. Om 11:00 start de Duathlon zwemmen/skeeleren en rond 12:00 kan je skeelerend, lopend of rollend meedoen aan de Skeelerronde Maarssenbroek.

Maar dat is nog niet alles: je kan worden geschminkt, kijken naar dansdemonstraties en fietsend een smoothie maken. Iedereen die aan drie onderdelen heeft meegedaan, krijgt een gratis ijsje. De deelname aan het SafariFestival is gratis, voor de Skeelerronde betaal je een kleine vergoeding, maar daarvoor krijg je weer een t-shirt en een medaille. Inschrijven kan op de site van de Skeelerronde. Op 23 september hebben jong en oud dus genoeg te doen op de Skeelerronde Maarssenbroek & SafariFestival !

Skeelerronde Maarssenbroek & SafariFestival is een samenwerking van:
de Bibliotheek Angstel, Vecht en Venen
Dansstudio Van Harten
FysioPourier
Gemeente Stichtse Vecht
in-Ki Yoga
Jeugd-punt Stichtse Vecht
Jongeren op Gezond Gewicht
Maarssense zwem- en poloclub De Fuut
Norlandia - BSO Villa Safari
OSM Badminton
OSM Basketball
Skeelerronde Maarssenbroek
Sportpunt Stichtse Vecht
Tai Chi Tao Stichtse Vecht
Volleybalvereniging VOC Maarssen
Zwembad Safari, Sportfondsen

Meer berichten