violisten van het POM
violisten van het POM (Foto: J.vanBbergen)

Kom meespelen met het project Orkest Masetto!

MAARSSEN - “Gun je instrument een leuke avond. Speel samen in een orkest.” Het ProjectOrkest Masetto (POM) begint weer!

Voor wie?
Als je vroeger een instrument hebt bespeeld en je wilt er weer wat mee, dan ben je bij het POM aan het goede adres. Ook als je les hebt, is het leuk om eens samen met andere instrumenten te musiceren. Het POM is een amateurorkest dat al jaren (25!) actief is in Maarssen. Het laatste wapenfeit van het orkest was het geslaagde concert “Reis om de wereld” in Breukelen in mei van dit jaar.

Hoe gaat het?
Het orkest biedt plaats aan mensen die met hun instrument orkestervaring willen opdoen. Het komt ook voor dat POMspelers later doorstromen naar het bevriende Vechtstreek SymfonieOrkest (VSSO). Het instapniveau is laag maar onder leiding van de dirigent wordt al snel leuke en goedklinkende muziek gemaakt. Daniela Zlatkin geeft nu al 5 jaar muzikale leiding aan het POM. Zij is niet alleen dirigent maar zoekt ook leuke korte muziekstukjes uit en geeft beginnende strijkers en blazers tips om hun spel beter te maken. Misschien is het voor jou nu het moment om uit de studiekamer te komen en te gaan samenspelen in een gezellig orkest.

Welke instrumenten?
Vooral violisten zijn altijd welkom om mee te spelen. Momenteel is er zeker plaats voor nog een klarinet ,fluit en een hobo. Maar elk ander orkestinstrument is ook welkom.

Dus……. heb je al jaren niet gespeeld of wil je naast je lessen ook eens in een orkest spelen? Aarzel dan niet en kom eens kijken en luisteren op woensdagavond in de Westhill Kinderkapel Parkweg 46 Maarssen-dorp. De repetitie is van 19.45 tot 21.45 uur. met een pauze erin. Laat het wel even weten a.u.b.

Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar Jan van Bergen, j.vanbergen@planet.nl Tel. 06-30768719.

Meer berichten