Optreden Sound Around mei 2018.
Optreden Sound Around mei 2018. (Foto: José Loermans)

Open Avond a capella koor Sound Around

STICHTSE VECHT  - Heb je altijd (weer) willen zingen en lijkt a-capella zingen je een lekkere ontspanning naast je baan en/of gezin? Op dinsdagavond 25 september van 20.00 uur- 22.00 uur houdt Sound Around uit Stichtse Vecht een open avond.

Sound Around is een koor van circa 25 vrouwen, in vier stemgroepen, van laag naar hoog. Dirigent Marijke van Leerzem leidt ons koor en geeft ons zangtechnieken en ritmische aanwijzingen. We zingen lichte pop, zowel uptempo als ballads en besteden ook aandacht aan de presentatie tijdens een optreden.

Voor een goede verhouding van de stemmen is Sound Around op zoek naar uitbreiding van het koor. Je bent van harte welkom op 25 september om vrijblijvend te komen kijken (of zingen).

Dus houd je van zingen, lijkt het je leuk om dat samen te doen, kom dan langs op 25 september in basisschool 'de Tweesprong', Fazantenkamp 159-160 in Maarssen, aanvang 20 uur. Fijn als je je van te voren aanmeldt via info@sound-around.nl of bij onze voorzitter Mardi van Laarhoven 06 51053309

http://www.sound-around.nl/ of bezoek onze facebook pagina.

Meer berichten