Marktkraam in Breukelen. Foto: I. van Dongen
Marktkraam in Breukelen. Foto: I. van Dongen (Foto: I. van Dongen)

SWIB cursusprogramma 2018-2019: aan jou de keus!

STICHTSE VECHT - Het is weer zover, het nieuwe SWIB Cursusprogramma 2018-2019, is op je deurmat gevallen, de website www.swib.nl is online, en de inschrijvingen komen volop binnen, de 500-ste inschrijving is al ontvangen! En natuurlijk kon je ons afgelopen vrijdag weer met een kraam op de gezellige weekmarkt in Breukelen vinden. 

Ook dit jaar kunnen we je een mooi programma voorschotelen. Naast de klassiekers schaft de pot een hoop nieuwe en smaakvolle cursussen. Rondleidingen, lezingen, (denk)sport, beweging, taal, creatief, hobby, culinair, digitaal, zelfontwikkeling of een kindermenu, er is genoeg om je cursustrek te stillen. Wordt het een gerecht of smaakt het naar meer? Aan jou de keus!

Aanbod in september
De geschiedenis van molens in de vechtstreek, de molenaar vertelt en heeft speciale aandacht voor de molens in Breukelen en Loenen. De 2e bijeenkomst is een rondleiding in Molen de Hoop. Of toch een Bezoek aan Kasteel Loenersloot? Of leren Bridgen met onze beginners cursus of een opfriscursus? Bewegen kan ook met een cursus Mensendieck of liever in de buitenlucht een outdoor training in lunchtijd? Een andere optie buiten is om te tekenen en schilderen in de natuur met de cursus Landschapschilderen. Of zelf musiceren met een cursus Djembe of een kijkje in de muzikale keuken van orkest SDG? En op de laatste dag van de maand, een interactieve kindervoorstelling van Meester Wes en Kip met na afloop limonade. Aan jou de keus!

Inschrijven kan via de website www.swib.nl geschikt voor computer, tablet en mobiele telefoon. Heb je vragen? dan helpen wij je graag. Je kunt het hele jaar binnenlopen bij het Senioren Computer Cafe, in de bibliotheek locatie Breukelen of neem contact op met de begeleider van jouw cursus.

Meer berichten