Social Run eventjes in Stichtse Vecht

REGIO - De Social Run is een estafetteloop van 555 kilometer die wordt gelopen in 48 uur. Een ronde rondom het IJsselmeer van Soesterberg naar Soesterberg met als doel bespreekbaarheid en begrip te stimuleren rondom psychische aandoeningen. Kwintes, een organisatie die begeleiding biedt in Stichtse Vecht, doet ook mee.

Medewerkers en cliënten vormen samen twee teams die elkaar afwisselen na iedere 70 kilometer. Een looptocht voor bikkels! En dat moet geoefend worden. Daarom organiseerde Team Kwintes een oefenloop in de polders rondom Nieuwer ter Aa. De lopers liepen in het zonnetje een prachtige ronde vanaf recreatieterrein de Bosdijk door het dorp en langs de Oukoop. De sfeer en het tempo zaten er goed in! Dat belooft wat!

De teams hebben nog drie weken tot de de social run echt van start gaat van 21 september t/m 23 september. Op zondag is iedereen van harte welkom op het festivalterrein in Soesterberg. We zoeken nog sponsors voor onze kilometers! Kijk voor meer informatie op www.socialrun.nl (team Kwintes).

Meer berichten