Pontje naar Fort
Pontje naar Fort (Fotoclub Loenen)

Fotowedstrijd voor jonge mensen t/m 35 jaar

LOENEN AAN DE VECHT - Foto- en Videoclub Loenen aan de Vecht schrijft een interessante wedstrijd uit voor jonge mensen. Maak een inspirerende/creatieve foto van Fort Maarsseveen. Je mag alles gebruiken: camera, mobiel, tablet of IPad. Voorwaarde is dat de foto dateert van 2018. Beeldmanipulatie is toegestaan; de bedoeling is dat duidelijk is dat het om Fort Maarsseveen gaat.

Stuur voor 30 september maximaal 3 foto’s in zo hoog mogelijke resolutie per wetransfer aan inzendingen@fotovideoclubloenen.nl. Prijs: ‘eeuwige roem’; afdruk van foto hangt permanent in Fort Maarsseveen/waardebon op gebied van elektronica. Jurering door drie professionele fotografen.

Je bent welkom om te komen kijken bij de bijeenkomsten van de Fotoclub. Info op de website www.cultuurcantine.com en www.fotovideoclubloenen.nl.

.Bekendmaking winnaar en prijsuitreiking tijdens het 60-jarig jubileum/12e lustrum van de Fotoclub op zaterdag 10 november van 11.00 tot 16.00 uur in Cultureel Centrum ’t Web, Spinnerie 15 in Loenen aan de Vecht.

Meer berichten