CZOV Excelsior zoekt projectleden!

MAARSSEN/BREUKELEN - Deze week komt er een eind aan de zomerstop en begint CZOV Excelsior als koor weer enthousiast en vol goede moed aan een nieuw seizoen. "We pakken dan het instuderen van de volgende stukken weer op." 

De Kleine Orgelmis van Joseph Haydn, Der Herr ist mit mir van Dietrich Buxtehude, Benedictus van Antonio Lotti en het Gloria van Antonio Vivaldi. En dit alles onder leiding van dirigent Arjan van Dijk. "Wij hopen deze stukken uit te voeren tijdens een concert op zaterdag 17 november waarbij we begeleid zullen worden door het orkest NASKA. Dit concert zal worden uitgevoerd in de Pauluskerk in Breukelen.

Voor dit project zoeken wij nog enkele enthousiaste bassen. Vanaf 6 september repeteren wij weer elke donderdagavond van 19.45 uur tot 21.45 uur in het Trefpunt aan de Kerkweg in Maarssen. Ons koor bestaat uit enthousiaste zangers uit de wijde omgeving van Maarssen zoals Breukelen, Loenen, Kockengen en de Meern. Heeft u interresse en wilt u graag mee doen, stuur dan een mail naar cartess@live.nl. U bent van harte welkom!

Meer berichten