Met kleine groepen varen op De Fietsboot?

STICHTSE VECHT - Altijd al eens met De Fietsboot willen varen? Dat kan nu met uw eigen familie, vrienden of collega's! Huur De Fietsboot op de dag en tijdstip dat het u uitkomt, uiteraard buiten de reguliere dienstregeling. Dit kan al vanaf zes personen. 

De Fietsboot is onderdeel van de Stichting “Veerdiensten op de Vecht” en wordt volledig gerund door vrijwilligers. In de zomermaanden vaart de boot volgens dienstregeling, in de wintermaanden vaart de boot op verzoek en wordt onderhoud door de vrijwilligers gepleegd. De Fietsboot ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van de kaartverkoop aan boord, verhuur van de boot en van sponsoren.

Onze gasten zijn stuk voor stuk enthousiast en geven aan bijzonder te hebben genoten van de vaartocht over de Vecht. De leuke en uitgebreide informatie die door de enthousiaste bemanning wordt gegeven geeft een extra dimensie aan de vaartocht. U leert zo de Vecht vanaf het water kennen. Met een goed uitzicht op de huizen, buitenverblijven, theehuizen en landerijen aan de Vecht. Onze passagiers komen uit binnen en buitenland, maar ook ontvangen wij veel passagiers uit de regio. Dit seizoen is het tot op heden prachtig weer en wij verwachten dat dit nog wel even aanhoudt. Vandaar dat wij de boot nu ook buiten de dienstereging in willen zetten.

Maar voordat De Fietsboot in de winterslaap gaat varen we tot en met 16 september op vrijdag, zaterdag en zondag, de normale dienstregeling. Op alle andere dagen kunt u de boot huren en uw eigen programma samenstellen. Bijvoorbeeld varen van Nieuwersluis tot Breukelen of Maarssen en weer terug. Als er de mogelijkheid is en u woont langs de Vecht kunnen wij u ook thuis ophalen.

U kunt zelf voor de catering zorgen of dit laten verzorgen. Dit kunnen wij ook voor u regelen. Ook kan er ’s avonds gevaren worden. Met alle lichten aan de wal is het weer een heel andere sfeer dan overdag. Kijk eens op de website voor een sfeerimpressie, www.defietsboot.nl.

Voor informatie over de tarieven en beschikbaarheid kunt u een mail sturen naar: info@defietsboot.nl. U kunt ook bellen naar 0653-886 490 of 0636-356 211.

Graag tot ziens op De Fietsboot!

Meer berichten