Een goed gesprek
Een goed gesprek (Foto: PKN)

Startweekend Prot. Gemeente Tienhoven

TIENHOVEN - Het kerkseizoen van de kerk in Tienhoven gaat na een prachtige zomerstop weer beginnen. Het startweekend met thema PKN: “Een goed gesprek” begint dit jaar op vrijdag 31 augustus met een barbecue voor de tieners. Zaterdagmiddag 1 september is er een feest voor de kinderen van de basisschool.

Zaterdagavond staat er een “Workshop gospel zingen” op het programma. Vind(t) u of jij het leuk om daarbij te zijn dan bent u/jij van harte uitgenodigd. Onder leiding van Kim Nijs worden een aantal gospelnummers geoefend die de volgende ochtend tijdens de kerkdienst worden gezongen. De avond begint om kwart voor acht met koffie en wordt om half tien afgesloten met een drankje en gezellig samenzijn.

Zondagmorgen 2 september staat de koffie om half tien klaar en begint de kerkdienst in De kerk van Tienhoven (Laan van Niftarlake 62) o.l.v. ds. A. Abrahamsen om 10.00 uur. Lijkt het u/je wat, schroom niet, zing mee. Graag even van tevoren opgeven bij Marga van Barneveld marga@van-barneveld.nl zodat bekend is wie zondagmorgen in de kerk in Tienhoven mee komt zingen.

Meer berichten