Fiets je fit!
Fiets je fit!

Gratis fietstocht door het mooiste stukje van de Vechtstreek

BREUKELEN - Heeft u behoefte aan wat meer beweging op de fiets? En lijkt het u leuk met een groep redelijk sportieve 55-plussers de Vechtstreek te ontdekken? Dan is 'fiets je fit' iets voor u! Fietst u donderdagmiddag 30 augustus met ons mee?

We fietsen een mooie tocht van zo'n 35 kilometer en er zijn geen kosten aan verbonden. Om 13.00 uur starten we vanaf de Kerkbrink voor het Regthuys in Breukelen. U hoeft niet over een racefiets te beschikken. Een 'gewone' fiets voldoet ook prima, want er wordt op normale snelheid gefietst.

Fysiotherapiepraktijk Brouwer-Swinkels zorgt voor een gratis kopje koffie onderweg, aangezien zij graag het gezonde bewegen wil bevorderen. De fietstocht staat onder deskundige leiding van vrijwilligers van Toerclub Breukelen en leidt u over prachtige weggetjes rondom Breukelen. Komt u gezien de veiligheid met een goede fiets? Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met John Engels, 0346-261441.

Meerijden levert niet alleen een betere conditie op, u komt ook in contact met andere Breukelse sportievelingen en u ontdekt een mooi stukje Vechtstreek. Meer informatie over de fietsactiviteiten van Toerclub Breukelen op www.tcbreukelen.nl. Tot donderdagmiddag 30 augustus!

Let op: in de papieren editie van Vechtstroom is de fietstocht per abuis geplaatst voor de agenda van 29 augustus. Dit moet dus zijn: donderdagmiddag 30 augustus.

Meer berichten