looptechniektraining
looptechniektraining (Foto: Ineke Schipstra)

Vakantie voorbij? Tijd voor hardlopen!

MAARSSEN - Vanaf 29 augustus biedt Tijd voor Bewegen weer volop hardlooptraining in Maarssen voor zowel echte beginners als voor gevorderde lopers. Al vele inwoners van Stichtse Vecht hebben door Marjon van Tijd voor Bewegen op verantwoorde wijze en met veel plezier het plezier in het hardlopen ontdekt.

Inmiddels is het team van Tijd voor Bewegen uitgebreid met hardlooptrainsters Diana du Pon en Noortje van Gaalen die met net zoveel plezier en onder begeleiding van Marjon de beginners trainen. Wil jij gaan hardlopen? Schrijf je dan in voor de beginnersclinic op woensdagochtend 09.00 uur of voor de clinic op woensdagavond 19.30 uur. Een clinic bestaat uit zeven gezamenlijke trainingen en een afsluitende afstand van vijf kilometer. Het is de bedoeling dat je zelf nog twee keer in de week traint met een schema dat je meekrijgt.

Wil jij op verantwoorde wijze een 10 kilometer kunnen lopen? Schrijf je dan in voor de 1/4-marathon clinic voor beginnende 10 km-lopers. Deze clinic start op drie oktober om 19.30 uur in Maarssen. Zit ook die 10 KM er bij jou al in en wil je sneller worden, schrijf je dan in voor de 1/4-marathon clinic voor gevorderde lopers. Het einddoel is de Linschoten-loop op 22 december 2018. Voor meer informatie en inschrijven: https://www.tijdvoorbewegen.nl/looptraining/

Meer berichten