Het mag best een beetje 'anders' tijdens de komende Vechtse Vaarparade.
Het mag best een beetje 'anders' tijdens de komende Vechtse Vaarparade. (Foto: )

Wie komt er mee-jureren?

Door Ria van Vredendaal

Vechtse Vaarparade vraagt hulp

De voorbereidingen voor de zevende Stichtse Vaarparade op zaterdag 8 september zijn in volle gang en Sheri en Arjan van den Hoek, samen de grote kracht achter de organiserende Stichting Evenementen Stichtse Vecht, maken er weer een feestelijk en dit jaar zelfs een vorstelijk spektakel van. Want ja, het thema is Koninklijk, op velerlei wijze uit te dragen.

stichtse vecht - De juryleden, voorzitter Jaap Verkroost, Neli Hos, Polderwachter Marcel Blekendaal en ondergetekende, voelen zich élk jaar de koning te rijk, maar gunnen dit een ander ook. De voorzitter: ''Prijzen zijn er uiteraard weer voor de mooist verlichte boot, de mooist versierde boot en de meest originele boot. En net als vorig jaar loven we ook weer een prijs uit voor het mooist verlichte huis.

Koninklijk

Daarnaast heeft de jury gemeend een extra prijs beschikbaar te moeten stellen voor de bemanning en mensen op de vaartuigen die zich het meest passend vertonen als koninklijk. Naar onze mening geeft dit ook deelnemers in een klein sloepje een betere kans op een prijs. En die is koninklijk lekker: elke prijs betekent een topdiner in een toprestaurant van één van onze sponsoren. Een prijs voor de mooist verklede crew dus. Een bijzondere uitdaging voor én de deelnemers om deze uitdaging vorm te geven, én voor de jury om dit te beoordelen!

Doe mee!

Met deze vijfde prijs, komt de jury haast ogen te kort, en daarom doen we hierbij een oproep aan de lezers van de Vechtstroom: Ben jij op 8 september van 17.00 tot 23.00 uur beschikbaar en lijkt het je leuk om met ons in het jurybootje te stappen? Aarzel dan niet en stuur een e-mail met je gegevens en pakkende motivatie vóór 30 augustus aan: info@rederijdetijd.nl.''


In de Vechtstroom van 5 september, met daarin het volledige programma en meer over de prijs van het mooist verlichte huis, wordt de winnaar kenbaar gemaakt.

Meer berichten