Logo vechtstroom.nl


ParkPodium in hogere sferen

BREUKELEN - Afgelopen zondag (15 juli) was het podium als eerste voor Angelo Indaco. Hij werd muzikaal ondersteund door zijn broer Marcello. Beiden rasechte Italianen die de het publiek meenamen naar de Zuidelijke sferen. Alle bekende Italiaanse meezingers kwamen aan bod. De interactie met het publiek was uitstekend. Dit samen met het warme weer was Italië in optima forma.

Als tweede de groep Dandelion. Vier Volendamse jongens/musici die ver weg bleven van de Volendamse Palingsound. Zij brachten een zeer gevarieerd programma met muziek dat ging van Akoestische folk, melodische pop tot snoeiharde rock. Dandelion wist het publiek echt te boeien en vast te houden in het park met hun mooie muziek. Gezien de reacties van het publiek vonden zij het jammer dat dit muzikale luisteruur met Dandelion voorbij was.

Parkpodium kan weer terug kijken op een goede en vooral warme middag in het Park. Na afloop hielpen vele handjes de stoelen op te stapelen zodat iedereen weer op tijd de finale van het WK voetbal kon zien.

Meer berichten

Shopbox