Gratis fietstocht door het mooiste stukje van de Vechtstreek

STICHTSE VECHT - Heeft u behoefte aan wat meer beweging op de fiets? En lijkt het u leuk met een groep redelijk sportieve 55 plussers de Vechtstreek te ontdekken? Dan is ´fiets je fit´ iets voor u! Fietst u donderdagmiddag 26 juli met ons mee? We fietsen een mooie tocht van zo´n 35 kilometer en er zijn geen kosten aan verbonden. Om 13.00 uur starten we vanaf de Kerkbrink voor het Regthuys in Breukelen. U hoeft niet over een racefiets te beschikken. Een 'gewone' fiets voldoet ook prima, want er wordt op normale snelheid gefietst.

Fysiotherapiepraktijk Brouwer-Swinkels zorgt voor een gratis kopje koffie onderweg, dit omdat Brouwer-Swinkels graag het gezonde bewegen wil bevorderen. De fietstocht staat onder deskundige leiding van vrijwilligers van Toerclub Breukelen en leidt u over prachtige weggetjes rondom Breukelen. Komt u gezien de veiligheid met een goede fiets? Indien u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met John Engels, 0346-261441.

Meerijden levert niet alleen een betere conditie op, u komt ook in contact met andere Breukelse sportievelingen en u ontdekt een mooi stukje Vechtstreek. Meer informatie over de fietsactiviteiten van Toerclub Breukelen op www.tcbreukelen.nl.

Tot donderdagmiddag 26 juli!

Meer berichten