Clubkampioenen 2018 Fabian Wagenaar en Sabine Vioen
Clubkampioenen 2018 Fabian Wagenaar en Sabine Vioen (Foto: Ina Wagenaar)

Clubkampioenschappen single Ltc Loenen

LOENEN AAN DE VECHT - Van 23 tot 30 juni zijn op het tennispark in Loenen de jaarlijkse clubkampioenschappen single gespeeld. Het was de eerste keer dat de single kampioenschappen apart gespeeld werden van de dubbel, de dubbel kampioenschappen vinden in september plaats. De weergoden waren ons goed gezind, de hele week was het stralend weer en goed toeven op ons gezellige terras.

Er werd volop gestreden met menig 3 setter tot gevolg. In verband met de warmte werden de finales zaterdag al om 11 uur gespeeld, er waren een aantal zeer spannende partijen. Behalve voor de winnaars waren er nog andere prijzen, o.a. een prijs voor de pechvogel van het toernooi die vlak voor de finale een blessure opliep, de meest trouwe supporter, Dick, die elke avond kwam kijken. Al met al een zeer geslaagd toernooi.

De nieuwe clubkampioen bij de Heren in de categorie enkel 3 is geworden Fabian Wagenaar en bij de dames in de categorie dames enkel 6 Sabine Vioen.
Uitslagen finales: HE3 Fabian Wagenaar wint van Sander Vissers, HE5 Jeroen van Nieuwkerk wint van Mik Mol, HE6 Bas Geurts wint van Thomas Broos, HE8 Marcel van der Velden wint van Gerben Boot, DE6 Sabine Vioen wint van Nancy Pasman, DE7 Nienke van den Esschert wint van Els van Nieuwkerk.
Van 9 tot en met 15 juli wordt op ons park het Loenense open toernooi georganiseerd, kom gerust eens langs op ons gezellige terras voor een drankje en een mooie pot tennis.

Heeft u belangstelling om zelf te gaan tennissen kijk dan voor informatie op www.ltcloenen.nl.

Meer berichten