Plezier en leren!
Plezier en leren! (Foto: Sportivun)

Sportkampen van Sportivun presenteert: Bobo vakantiekampen

Taartjes bakken, een goochelshow opvoeren of badges verzamelen bij de sportdag. Tijdens de Bobo vakantiekampen, die Sportkampen van Sportivun organiseert in samenwerking met het educatieve tijdschrift Bobo, zijn alle kleuters tussen de 4 en 6 jaar oud een week lang op een sportieve manier aan het leren en spelen. De Bobo vakantiekampen vinden plaats in de zomervakantie.

Arieke Hoogland, hoofd-gymdocent bij Sportkampen van Sportivun én coördinator van de Bobo vakantiekampen, legt uit wat deze leerzame sportkampen precies inhouden. “Het leukste van de Bobo vakantiekampen vind ik dat de dagen een mengeling zijn van actieve en passieve educatieve spelletjes, die allen in verbinding staan met het thema van die dag’, begint Arieke. Ze legt uit dat de week bestaat uit verschillende themadagen.

Thuisfront
Als ouder is het geweldig om te zien hoe jouw zoon of dochter vrolijk naar huis gaat met een mooi diploma of lekker taartje, of nadat hij of zij een spectaculaire goochelshow heeft opgevoerd. Toch kan het lastig zijn om jouw kleuter de hele week van 9 tot 15, en op woensdag tot 12, alleen te laten.

Voor meer informatie over het Bobo vakantiekamp, data en inschrijving: zie www.sportkampenvansportivun.nl

Zie voor het volledige artikel: www.sportkampenvansportivun.nl/bobo-vakantiekampen/

Meer berichten