Inspiratiesessie over social media

MAARSSEN - Op woensdag 27 juni van 15.00 tot 16.30 is er in het gemeentehuis (Endelhovenlaan 1, Maarssen) een inspiratiesessie over social media. Deze nieuwe inspiratiesessie bij Stichtse Vecht spitst spreker Erik Jan Koedijk zich toe op het gebruik van social media.

Hij gaat o.a. in op hoe kinderen met social media omgaan en wat we van hen kunnen leren; hoe je een eigen strategie kan bepalen voor de manier waarop je social media wilt gebruiken en hij geeft tips waarmee je jouw digitale veiligheid kan waarborgen tegen hackers. Dit alles met leuke filmpjes, verrassende en aansprekende voorbeelden, een quiz en veel interactie. De drie beste spelers van de quiz winnen zijn boek Reset!, uiteraard gesigneerd. Aan het einde van de dag ga je naar huis met concrete tips en trucs.

Bijzondere spreker
Deze keer is er een bijzondere spreker te gast: communicatiestrateeg en internetexpert Erik Jan Koedijk. Erik Jan is een veelgevraagd spreker en managementadviseur die met zijn boek Reset! een nummer 1 notering in meest verkochte managementboeken heeft behaald. Reset! gaat over samenwerken, veranderende organisaties en werkgeluk van medewerkers. Hij geeft zeer meeslepende en inspirerende lezingen over de veranderende wereld door het Internet. Welke bedreigingen maar vooral kansen biedt het? Wat zijn jouw kansen daarbinnen?

Inspiratiesessies
Stichtse Vecht organiseert maandelijks een open inspiratiesessie om medewerkers te enthousiasmeren hoe zij hun werk anders kunnen doen, leuker kunnen maken. We geloven daarbij in de kracht van ieder individu, waarbij we ervan overtuigd zijn dat als je weet waar je goed in bent en je daar je werk van kunt maken, het resultaat daardoor beter en leuker wordt. Iedereen, zowel de medewerkers als de inwoners en ondernemers, plukt daar de vruchten van. De sessies zijn bedoeld voor medewerkers, raads-, commissie- en collegeleden van Stichtse Vecht en inwoners en ondernemers uit de gemeente. Onderwerpen lopen uiteen en sluiten aan bij de ontwikkelingen in de samenleving en bedrijfsleven.

Aanmelden
Wilt u bij de sessie aanwezig zijn? Stuur dan uiterlijk maandag 25 juni een e-mail naar inspiratiesessie@stichtsevecht.nl en vermeld hierin uw naam en (indien van toepassing) van welke organisatie u bent. Uw vragen kunt u ook sturen naar dit e-mailadres of neem telefonisch contact op via 14 0346 en vraag naar Cathelijne Dapiran of Annemijn van Bokhoven.

Meer berichten