Flyboard demo
Flyboard demo (Foto: Flyboardteam Nederland)

De eendjes worden vrijgelaten

Regio - In de afgelopen weken zijn er weer duizenden loten verkocht voor de badeendenrace op 22 juni, waaruit blijkt dat veel bewoners het voortbestaan van de mooie buitenbaden in onze gemeente belangrijk vinden. De badeenden staan inmiddels te trappelen om losgelaten te worden. Dat zal gebeuren op vrijdagavond in Zwembad Zwemlust in Nieuwersluis, waar de eendjes na afloop van de zwemvierdaagse rond 19.45 uur worden losgelaten om zo snel mogelijk naar de finish te drijven. Voor de snelste eenden zijn er weer prachtige prijzen te winnen.

Voor de aanwezigen tijdens de race wordt er dit jaar in het zwembad een spectaculaire show gegeven door het Flyboardteam, met in de gelederen een aantal Nationale flyboard kampioenen. Een aantal aanwezigen krijgt zelfs de kans op een duo-flight op een flyboard ! Komt dus allen kijken.

De opbrengst van de race zal worden besteed aan het verbeteren van voorzieningen in de buitenzwembaden Zwemlust in Nieuwersluis, De Meent in Breukelen en De Koet in Kockengen. Mocht u de verkoop gemist hebben? Er zijn nog loten beschikbaar bij de deelnemende zwembaden.

Meer berichten