Badeendrace
Badeendrace (Foto: Lionsclub Over Holland)

De badeendrace komt er weer aan!

Stichtse Vecht - Na de alom positief ontvangen eerste badeendrace in 2017, organiseert Lionsclub Over Holland dit jaar opnieuw een badeendrace op 22 juni. De opbrengst van de race zal worden besteed aan het verbeteren van voorzieningen in de buitenzwembaden Zwemlust in Nieuwersluis, De Meent in Breukelen en De Koet in Kockengen.
 
De verkoop van de badeendjes zal plaatsvinden op zaterdag 9 en 16 juni tussen 9:30 en 16:30 bij de verkoopstands nabij Albert Heijn en Jumbo in Breukelen en nabij de Jumbo in Loenen a/d Vecht. In Kockengen zijn de eendjes in de komende weken te adopteren bij de winkel van De Lange IJzerwaren en uiteraard zijn de eendjes in de komende weken ook verkrijgbaar bij de genoemde zwembaden.

De race zal plaatsvinden op 22 juni vanaf 19:30 in zwembad Zwemlust in Nieuwersluis, aansluitend op de laatste avond van de jaarlijkse zwemvierdaagse. Voor de winnende eenden zijn er weer prachtige prijzen te winnen. Nieuw dit jaar is een spectaculaire show van het gerenomeerde flyboard team, waarbij voor een aantal gelukseenden de mogelijkheid bestaat om een rondje mee te vliegen!

Meer berichten