Foto: Virto Breukelen

Virto-meiden hebben top geturnd!

De Virto meiden Lot, Kiki en Jette hebben het afgelopen seizoen hele goede resultaten behaald tijdens de verschillende rayon wedstrijden. Hierdoor mochten zij recentelijk al door naar de regiofinales in Amersfoort. Ook hier turnden de meiden uit Breukelen weer heel goed met als resultaat een plekje in de districtsfinale in de SportXperience turnhal in Amsterdam.

Voor Lot van de Broek was deze districtsfinale al op 26 mei en voor Jette Knol en Kiki Rietveld was dit afgelopen zaterdag 2 juni.

Tijdens de district Mid-West finale turnen er deelneemsters mee vanuit drie verschillende provincies: Utrecht, Noord-Holland, Gelderland.

Er wordt altijd net wat meer door de districtsfinale-jury van de turnmeiden verwacht en de concurrentie is groot. Strak turnen, geconcentreerd blijven en de zenuwen de baas blijven en dan ook nog een koprol op die balk foutloos doen! Het vraagt veel van de meiden, maar ze deden het en hebben alle drie hele mooie oefeningen laten zien en persoonlijke verbeteringen per oefening behaald. Lot (niveau Jeugd 2G) werd 27e van de 34, Jette (niveau pupil D1) werd 16e van de 28 en Kiki (niveau instap D2) werd 15e van de 28 deelnemers. Virto is heel trots op de meiden dat ze dit behaald hebben. De laatste wedstrijd van het seizoen komt er alweer aan. Op 16 juni vindt de toestelfinale in Amersfoort plaats.

Helaas gaat er volgend seizoen een selectietrainster weg en Virto Breukelen is met spoed op zoek naar een nieuwe trainster (betaald) voor de vrijdaglessen van de selectie. Wie kan er helpen? Voor meer informatie stuur een mail naar: virtobeukelen@gmail.com

Meer berichten