Foto: leerkracht

De Wegwijzer Kockengen 125 jaar!

KOCKENGEN - Christelijke basisschool De Wegwijzer in Kockengen bestaat dit schooljaar 125 jaar en dat wordt de komende twee weken gevierd! Het jaarlijkse project wordt gecombineerd met het jubileumfeest. Twee weken lang na Pinksteren werken en knutselen leerkrachten en leerlingen rondom het thema 'Feest, De Wegwijzer 125 jaar'!

Het feest begint woensdag 23 mei met 'De Klankenkaravaan'. Deze organisatie komt de hele ochtend naar school en geeft elke groep een workshop met trommels, boomwhackers en emmers. Na het gezamenlijk eten presenteren alle kinderen om 12:00 uur een show aan elkaar en alle ouders.

Donderdag 31 mei is er dan hét schoolpleinfeest. Hier zullen alle groepen presenteren waar ze aan gewerkt hebben tijdens het project. Elke groep heeft een kraampje met kunstwerken, spelletjes en er kan zelfs lasergame gespeeld worden IN de school. Nieuwsgierig? Kom gezellig kijken tussen 18:30 uur en 20:30 uur.

We sluiten alle festiviteiten af met de receptie op vrijdag 1 juni vanaf 16:00 uur tot 18:00 uur. Alle volwassenen die op de één of andere manier betrokken is (geweest); van harte welkom!

Aanmelden kan via de website: www.dewegwijzerkockengen.nl

Meer berichten