Verkeersregelaars zijn er weer klaar voor!
Verkeersregelaars zijn er weer klaar voor! (Foto: A4D Loenen)

62ste Avond4daagse Loenen a/d Vecht GSV Wilskracht

Loenen – Op 29, 30, 31 mei en 1 juni 2018 is het weer zover, dan wordt voor de 62ste keer in en om Loenen de avond4daagse gelopen. Gymnastiek en sportvereniging “ Wilskracht “ organiseert ook in 2018 weer de avond4daagse en lopen de kinderen en ouderen die in en om Loenen wonen weer mee. De kinderen van de scholen in Loenen, Nigtevecht, Loenersloot en sportvereniging D.O.S. uit Vreeland zijn zeker ook dit jaar met grote groepen aanwezig.

Ook dit jaar hebben we weer een vaste kern van 30 vrijwilligers die zich gaan inzetten als controleur, verkeersregelaar en EHBO’er, want zonder deze vrijwilligers kan je geen avond4daagse organiseren.

Op dinsdag 29 mei is de start om 18.15 uur in de sportzaal te Loenen a/d Vecht.

De inschrijving start ook om 18.15 uur. Het inschrijfgeld voor vier avonden bedraagt € 5,00. Daarvoor ontvangt u de laatste avond een mooie medaille.

Voor een avondtocht betaalt u €2,00, hiervoor ontvangt u een vaantje. Ook is het dit jaar weer mogelijk om voor € 1,- een wandelboekje te kopen, je krijgt elk jaar een nieuwe sticker en je kunt er nog wat aantekeningen in zetten.

Er kan ook dit jaar weer gekozen worden uit de afstanden: 5, 10 en 15 km.

29, 30 en 31 mei wordt er om 18.15 uur gestart bij de sportzaal.

Vrijdag 1 juni wordt er gestart bij ’t Web. De start van de 10 en 15 km. is om 18.15 uur. De 5 km. start om 18.20 uur.

We hebben op de laatste avond op ’t Fort in Nieuwersluis weer een lekkere verassing van JUMBO Koster.

Dit jaar worden we op de laatste avond weer ondersteund door Muziekvereniging “OrVeO” die de wandelaars vanaf Nieuwersluis muzikaal naar Loenen begeleiden.

Het laatste stukje lopen we weer door de Grutterstraat, via de Straatweg naar Hoefijzer en ´t Web.

Voor meer informatie: www.gsvwilskracht.nl

Meer berichten