Klassieke muziek in Wijkcentrum Over-Noord

BREUKELEN - Op donderdag 3 mei om 10.00 uur is er weer Klassieke muziek te beluisteren in het Wijkcentrum Over-Noord, Vrijheidslaan 4 in Breukelen.

Er is muziek van o.a. Antonio Vivaldi (Concert voor 2 violen), Franz Schubert (Lied “Der Wanderer”) en Johann Sebastian Bach (Gavotte en Rondeau uit Partita nr. 3) maar ook van minder bekende componisten als Ralph Benatzky (uit operette Casanova) en Joan Cererols (Serafín, que con dulce harmonía) . Misschien klinkt hun muziek toch wel bekend in de oren. Muziekverteller Peter Roovers leidt elk werk in met informatie over de componist en hij geeft een vaak verrassende toelichting op wat er in de muziek te beleven is. Geniet na de pauze van een leuk muziekfilmpje. Gratis toegang!

Loop eens binnen bij de luisterochtend en laat u verrassen. Ook als u niet in Breukelen-Noord woont bent u toch van harte welkom. Wijkcentrum Over-Noord is er voor iedereen! De toegang is gratis. U kunt zo binnenlopen en met een kopje koffie erbij wordt het reuze gezellig.

Wijkcentrum Over-Noord is gevestigd op het adres Vrijheidslaan 4, Breukelen (om de hoek bij het Winkelcentrum). Moeilijk ter been? Bel voor vervoer Graag Gedaan, bereikbaar op maandag, woensdag en vrijdag tussen 9:00 en 10:00 uur, telefoonnummer 0346-263800. De luisterochtend begint donderdag 3 mei om 10.00 uur.

Meer berichten