Turnen
Turnen (Foto: Sportivun)

Multi-sport dagkamp van Sportivun

MAARSSEN - Aan de slag met sport en spel en ondertussen de tijd van je leven hebben? Je maakt het mee tijdens een multi-sport dagkamp van Sportivun in Maarssen. Er worden alleen maar leuke dingen gedaan zoals: knotshockey, bunkertrefbal, handbal, bubbelvoetbal, er is ook een springkussen. Elke dag begint om 09.00 en eindigt om 17.00. Zo kunnen de ouders van de kinderen gewoon blijven werken tijdens de vakanties. De kampen zijn voor kinderen van 4-6 en 7-10 jaar.

Professionele begeleiding
De begeleiders hebben allemaal een sportachtergrond. Ze letten erop dat de kinderen verantwoordelijk sporten, goed eten en drinken en dat ze voldoende rust krijgen. Het sportkamp is natuurlijk ook leuk en gezellig. Dus chillen hoort erbij, zodat de kinderen vriendjes en vriendinnetjes maken. Sportivun zorgt voor een goed verzorgde lunch, een bidon met limonade en tussendoortjes. Alles wordt voor je geregeld dus!

MFA Safari
Sportivun maakt gebruik van sporthal MFA Safari in Maarssen. De sporthal van MFA Safari is een grote sporthal met een hoog plafond en van alle gemakken voorzien. Ideaal voor een sportkamp dus!. De kampen zijn in de mei-, zomer- en herfstvakantie. In de zomervakantie kan gekozen worden tussen 3 of 5 dagen kamp, de andere vakanties duren de kampen 3 dagen. De kosten van 3 dagen kamp bedragen €99,- en van 5 dagen kamp €165,-. Prijzen zijn all-inclusive.

Meer berichten