Spring is in the air bij LTCM.
Spring is in the air bij LTCM.

Open Tennisdagen LTCM 24 & 25 maart

MAARSSEN - Spring is in the air en dus is het weer tijd om te tennissen! Bij tennisvereniging LTCM waar, sportiviteit en gezelligheid centraal staan, zijn de vrijwilligers hard aan het werk om de prachtig gelegen gravelbanen weer in topconditie te brengen voor het nieuwe tennisseizoen. Vanaf komend weekend is het zover! Ga kijken of tennis gelijk mee tijdens het Open Lentefeest op zaterdag 24 maart van 12.00 tot 17.00 uur of tijdens de Open Jeugddag op zondag 25 maart vanaf 12.30 uur.

Op 24 maart wordt de opening van het seizoen feestelijk gevierd met een hapje en een drankje en kan iedereen jong of oud, lid of geen lid tijdens de Lente Toss een balletje slaan. Elk uur is er onder begeleiding van onze trainer een clinic.

Zondag 25 maart staat geheel in het teken van de jeugd. Tijdens de Open Jeugddag worden doldwaze clinics georganiseerd, zoals pannenkoekenpantennis, een conditieclinic en er is een heuse snelheidsmeter om de services te meten.
Meedoen? Handig om je dan even aan te melden via jc@ltcm.nl.

Ga komend weekend dus ook naar tennisvereniging L.T.C. Maarsen-Broeck (LTCM) in Boomstede 566 in Maarssen. En neem gerust je buren, vrienden, ouders kinderen en bekenden mee. Kijk voor meer informatie over de open dagen en nieuwe-ledenaanbieding op www.ltcm.nl.

Meer berichten