Foto: PvdA Stichtse Vecht

PvdA Stichtse Vecht actief in het kader van NLdoet

MAARSSEN/BREUKELEN - Op vrijdag 9 maart hebben de PvdA (kandidaat) raadsleden Els Swerts, Joseph Toonen en Lisa Kuijs ouderen in Maarssen (Snavelenburg) en Breukelen (De Aa) een gezellige dag bezorgd in het kader van NLdoet.

Els, Joseph en Lisa hebben bewust gekozen voor deze activiteit. Het aantal senioren in Stichtse Vecht zal de komende jaren fors toenemen. De gemeente moet zich hierop intensief voorbereiden. Zo is er behoefte aan meer geschikte woningen voor ouderen. Ook vindt de PvdA dat er geïnvesteerd moet worden in het aanpakken van eenzaamheid onder ouderen. De PvdA maakt zich sterk voor preventieprogramma’s om ouderen lang gezond en vitaal te laten blijven.

Verder heeft de PvdA op zaterdag 10 maart vrijwilligers bij NLdoet activiteiten in Stichtse Vecht met rozen in het zonnetje gezet. Kandidaat-raadslid Douwe van der Wal en bestuursvoorzitter Frans van Zoest brachten een bezoek aan onder meer de Natuurgroep Kockengen, basisschool De Bijenschans (Breukelen), Zwembad De Meent (Breukelen) en basisschool Wereldkidz (Maarssenbroek).

Meer berichten
Shopbox