Oproep: Wie gunt u een heerlijke slagroomtaart?

STICHTSE VECHT - Wie is er binnenkort jarig of viert een bijzonder jubileum en gunt u een heerlijke slagroomtaart van Bakkerij Olink? Misschien uw zusje, buurvrouw, ouders of een goede vriend? Geef diegene dan op voor de rubriek: 'Een heerlijke taart voor...' en maak zo kans om iemand in uw omgeving eens goed in het zonnetje te zetten!

Inge Olink van Bakkerij Olink wil graag iets bijzonders voor een ander betekenen. "Er gebeurt zoveel in deze wereld. Er is veel stress en onrust en dan is het fijn als je iets positiefs kunt doen voor een ander.'' Ze geeft dan ook graag iets weg aan mensen die het verdienen, stelt ze. Samen met de Vechtstroom wil Bakkerij Olink meer mensen in het zonnetje zetten; de bakkerij geeft elke week een taart weg aan een inwoner uit Stichtse Vecht die binnenkort jarig is of een mooi jubileum te vieren heeft.

Aanmelden
Iemand aanmelden voor deze rubriek kan door een mail te sturen naar redactie.ves@persgroep.nl met als onderwerp 'Een heerlijke taart voor...', met daarin de volgende gegevens van de jarige of jubilaris(sen): naam, geboortedatum en woonplaats en waarom u diegene een taart gunt. Als het om een jubileum gaat, geef dan ook aan om hoeveel jaar het gaat. En heel belangrijk: stuur een foto mee van de jarige of jubilaris (een liggende foto met hoge resolutie).

Geef via de mail ook uw eigen naam, woonplaats én telefoonnummer door. Stuur de aanmelding ruim van tevoren op: minimaal twee weken voordat diegene zijn of haar verjaardag of jubileum viert. Zo krijgt de jarige of jubilaris de taart op tijd. De gelukkige ontvangt dan een heerlijke 12-persoons slagroomtaart van Bakkerij Olink. De winnaar ontvangt een bericht.

Meer berichten
Shopbox