Huiskamer Breukelen Midden is een gezellige plek op woensdag waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Ook worden leuke activiteiten georganiseerd door vrijwilligers.
Huiskamer Breukelen Midden is een gezellige plek op woensdag waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. Ook worden leuke activiteiten georganiseerd door vrijwilligers.

Huiskamer Breukelen Midden zoekt vrijwilligers

BREUKELEN - Huiskamer Breukelen Midden is een gezellige plek op woensdag waar mensen elkaar kunnen ontmoeten. "We organiseren met een klein team vrijwilligers verschillende leuke activiteiten zoals de Open Lunchtafel, bloemschikken, schilderen, presentaties. Over het algemeen zijn er senioren, maar iedereen is welkom!" aldus de organisatie. De huiskamer is in 'het Trefpunt', 't Heycop 2 (1e etage) in Breukelen. Binnenkort komen er twee vrijwilligersfuncties vrij.

Spin in het web
"We zoeken een 'spin in het web' die bovenstaande activiteiten wil coördineren en ons gezellige team van vrijwilligers wil begeleiden. De activiteiten vinden plaats iedere woensdagmiddag van ongeveer 13.30 tot 16.00 uur en een keer per maand van 11.00 tot 14.00 uur. U coördineert ook de voorbereiding van bovengenoemde activiteiten. Dit alles onder begeleiding van onze wijkopbouwwerker."

Helpende hand
Daarnaast wordt een 'helpende hand' voor bij de Open Lunchtafel gezocht. "Elke derde woensdag van de maand is er een Open Lunchtafel. Vrijwilligers beginnen om 11.00 uur met het klaarmaken en neerzetten van de uitgebreide broodmaaltijd. Rond 12.15 uur komen de gasten en daarna gaan we met zijn allen aan tafel. U kunt helpen met het neerzetten, uitserveren, opruimen en meedenken wat te smullen in de maand erop. Bent u gastvrij, vindt u het leuk om met mensen om te gaan en werkt u graag in een gezellig klein vrijwilligersteam? Dan is dit wellicht iets voor u!"

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marijke Boot, wijkopbouwwerker Welzijn Stichtse Vecht. Zij is bereikbaar via telefoonnummer 0346-290710 of per e-mail: m.boot@welzijnsv.nl.

Meer berichten
Shopbox