VIRTO doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne 2018!

BREUKELEN - Van 6 tot en met 21 maart wordt de Rabobank Clubkascampagne georganiseerd. Turn- en sportvereniging VIRTO uit Breukelen doet weer mee! Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe en daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen en stelt € 75.000,- beschikbaar.

VIRTO hoopt met de deelname aan de Rabo Clubkascampagne zoveel mogelijk stemmen te krijgen van de inwoners van Stichtse Vecht, want iedere stem is geld waard voor de vereniging! VIRTO spaart voor een professionele turnclinic voor haar selectiegroepen bij een top turnvereniging en voor nieuwe turnmaterialen.

Hoe kun je op VIRTO stemmen?

Van 6 t/m 21 maart 2018 mogen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Alle leden van Rabobank Gooi en Vecht ontvangen een kaart met een persoonlijke stemcode en daarmee kan op de website www.mijnbankenik.nl/gvs/clubkascampagne tot en met 21 maart 2018 gestemd worden. Je mag drie stemmen in totaal uitbrengen, waarvan 2 op dezelfde vereniging.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 75.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. VIRTO kan deze bijdrage goed gebruiken voor nieuw turnmateriaal en ze willen graag alle selectie turnsters een professionele turnclinic aanbieden bij een top turnvereniging in Amsterdam.

Vorig jaar won VIRTO de originaliteitsprijs doordat ze op social media, met een unieke fotoreportage van de turnmeiden, met optisch bedrog accenten, aandacht voor de campagne probeerden te krijgen en stemmen wierven. Dit jaar heeft VIRTO weer iets leuks in petto om de bewoners van Stichtse Vecht te verrassen en te attenderen om op VIRTO te stemmen. Hou de Facebookpagina van VIRTO Breukelen goed in de gaten! www.virtobreukelen.nl.

Meer berichten
Shopbox